Wie ben ik?


B&B op 't leven

Mijn naam is Jo-Anne van Westing en ik woon samen met mijn man Gert van Westing en onze vier kinderen sinds 2017 in Ermelo waar wij een huis hebben laten bouwen met de mogelijkheid een B&B te starten. In 2018 ben ik langzamerhand van start gegaan met de Bed and Breakfast en inmiddels worden we regelmatig bezocht door allerlei verschillende gasten en ik vind het hartstikke leuk! 

Ik werk al sinds 1986 bij de eerste, oudste, mooiste en duurzaamste luchtvaartmaatschappij van de wereld, de KLM, als stewardess en ik vind het erg leuk allerlei verschillende mensen te ontmoeten en te voorzien van een hapje en een drankje. Aangezien ik ouder word en aan het vliegleven een einde gaat komen en ik het toch leuk vind voorlopig nog wat dienstverlenend bezig te zijn, bedacht ik me dat een B&B wel wat voor me zou zijn.
Dus van alles uitgedacht en in 2018 ben ik gestart met deze uitdaging! 

Ik zou zeggen: ,,Kom lekker naar onze omgeving en kom slapen en ontbijten bij B&B Op ’t Leven!”